Despre noi

Drumul nostru a început în 2013. A început cu multe urcușuri și coborâșuri, dar a crescut din pasiune și multă muncă, din recomandări și clienți mulțumiți.

Am dorit mereu să ne dezvoltăm, să ne depășim potențialul, să ducem orice manoperă la ranguri noi, prin calitatea materialelor și execuției.

Pentru noi nu există nu se poate. Vom căuta mereu soluții pentru ca proiectul tău să fie așa cum tu l-ai creionat în mintea ta, sau chiar mai frumos. 

Știm că o pardoseală trebuie să țină o viață, că va fi martorul fiecărei cești de cafea răsturnate dimineața de oboseală, a copiilor plini de energie și a multor clipe frumoase  care pășesc prin viața ta, iar pentru asta DADUS Floors & Doors este aici pentru tine numaidecât.

Ne conducem in tot ceea ce facem dupa un cod de valori bine definit, cu accent pe respectul fata de client. In mod concret, aceasta inseamna lucrari de calitate si onorarea angajamentelor luate. Ne-am facut un renume si prin faptul ca sugestiile noastre, ca specialisti in parchet, exprima nivelul actual de exigenta in materie de tinuta si acuratete in executie.

Lucrarile efectuate reprezinta cea mai buna reclama, pentru ca fiecare client multumit ne duce numele mai departe si ne ajuta sa ne situam in fata altor prestatori, chiar daca nu avem o vechime prea mare pe piata ofertantilor de pardoseli din lemn masiv si pardoseli din lemn stratificat. Noi nu facem rabat de la calitate, iar oferta noastra este atractiva prin diversitate si pret. 

SHOWROOM cu Prețuri atractive

Vă punem la dispoziție unele dintre cele mai bune prețuri din zonă la MATERIALE PREMIUM - parchet laminat, triplu stratificat ori de lemn masiv și uși de interior. Furnizorii noștri sunt unii dintre cei mai apreciați în domeniu, oferind garanția calității.

servicii de montaj profesional

Manopera este principala noastră activitate. Facem tot ceea ce îți poți imagina din lemn și nu există proiect pe care să nu îl fi dus la rang de măiestrie. Facem tot ceea ce ți-ai putea imagina, dar și ce nu.

consultanță

Îți oferim consultanță înainte de începerea unui proiect, pentru a ne asigura că ai ales cele mai bune materiale și idei pentru proiectul tău. Te sprijinim cu informații pe tot parcursul lucrărilor pentru că credem în transparența în relația de colaborare.

SHOWROOM DADUS

O selecție premium de parchet și uși pentru orice stil, preferință, buget, ori nevoie.

Ce ne recomandă:

Calitatea execuției și manoperei

Poți avea încredere că proiectul tău va fi de calitate și durabil. Suntem atenți la detalii și ne asigurăm că totul iese așa cum trebuie.

Expertiza în domeniu

Avem o experiență vastă în domeniu dobândită de-a lungul anilor și ne perfecționăm continuu.

Materialele premium folosite

Selecția noastră de materiale a fost realizată cu multă atenție, astfel încât în cadrul lucrărilor să utilizăm produse de cea mai înaltă calitate.

Folosirea de scule profesionale

Utilizăm doar scule profesionale, cu precizie foarte mare, manipulate cu expertiză.

Portofoliu
lucrări

Lucrarile efectuate reprezintă cea mai bună reclamă, pentru că fiecare client mulțumit ne duce numele mai departe și ne ajută să ne situăm în fața altor prestatori, chiar dacă nu avem o vechime prea mare pe piața ofertanților de pardoseli din lemn masiv și pardoseli din lemn stratificat.

Scroll to top